Dierenarts behandelingen

Bij Dierenkliniek Vondelpark kunt u niet alleen terecht met uw zieke huisdier, maar voor vrijwel alle mogelijk dierenartsbehandelingen. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat voorkomen beter is dan genezen.

De dierenartsen en paraveterinairen voeren diverse reguliere behandelingen bij huisdieren uit, waaronder:

Onze dierenartsen voeren ook gespecialiseerde diergeneeskundige behandelingen uit en geven uw graag informatie en advies over uw huisdier. Hier leest u meer over onze diergeneeskundige behandelingen en informatie & advies voor uw huisdier.

Afspraak maken

Dierenkliniek Vondelpark is zes dagen per week geopend om uw huisdier te behandelen. Daarnaast hebben wij elke zaterdag een open inloopspreekuur. Maak online een afspraak of bel naar 020-6620101.
Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Dierenkliniek Vondelpark
Johannes Verhulststraat 115 hs
1071 MZ Amsterdam
020-6620101

Openingstijden

maandag t/m vrijdag09.00 – 20.00 uur
zaterdag10.30 – 12.00 uur

Uw huisdier online registreren

Bent u nog geen klant bij onze dierenkliniek, maar moet uw huisdier wel snel geholpen worden? Registreer uw dier dan gemakkelijk online.
Registreer nu online

De paraveterinairen

Onze gediplomeerde paraveterinairen staan ook voor u klaar om advies te geven op het gebied van gedrag, voeding en vachtverzorging. Ook kunnen zij u helpen met slimme adviezen en begeleiding over hoe het beste om te gaan met uw ouder wordende huisdier. Lees meer over onze seniorencheck voor uw hond of kat.

Onze werkwijze

Tijdens alle behandelingen zullen onze dierenartsen de stress bij uw huisdier zoveel mogelijk beperken. Dit doen we door ruim de tijd te nemen voor elk dier en door een ontspannen sfeer te creëren in de praktijk.

Kattenspreekuur

Wist u bijvoorbeeld dat we speciale ’kattenspreekuren’ hebben? Elke maandag en donderdag is er een spreekuur voor katten in onze kliniek. Op deze tijden zorgen wij ervoor dat er geen honden in de praktijk zijn, zodat katten minder stress ervaren en beter te onderzoeken zijn.

Kattenspreekuur tijden

Maandag13.30 – 15.00 uur
Donderdag11.00 – 12.00 uur