Dierenkliniek Vondelpark Amsterdam

In 2009 heeft Elsje Peletier de dierenartsenpraktijk overgenomen. Dierenkliniek Vondelpark is een bijzondere praktijk. Bijzonder omdat hij in een woonhuis gevestigd is midden in Amsterdam-Zuid. Bijzonder omdat de sfeer die er hangt warm is en niet steriel zoals in veel dierenartspraktijken. Het dier staat centraal, maar de mens die meekomt is net zo belangrijk. En het is waarschijnlijk de enige dierenartspraktijk in Amsterdam met een open haard!

Behandelingen

Onze dierenartsen hebben elk een eigen specialisatie. Op deze manier kunnen we uw huisdier optimale zorg bieden. U kunt bij ons terecht voor de verschillende behandelingen, waaronder:

Ons team

Met een enthousiast en betrokken team helpen wij uw huisdier gezond te worden en te blijven. Persoonlijke aandacht voor zowel het dier als het baasje staat centraal in onze aanpak. Al onze medewerkers zijn gek op dieren; uw huisdier is altijd in goede handen. Maak kennis met onze dierenartsen en onze paraveterinairen.

Indruk van dierenkliniek

Onze dierenkliniek beschikt over verschillende behandelruimtes om uw huisdier optimaal te verzorgen. Hieronder vindt u een impressie van de kliniek. Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

dierenkliniek-vondelpark-baliedierenkliniek-vondelpark-behandelruimte

Bereikbaarheid van de dierenkliniek in Amsterdam

Door de centrale ligging in Amsterdam Zuid is onze dierenkliniek goed bereikbaar.

Openbaar Vervoer

Onze kliniek is zowel per tram als bus goed te bereiken. Met tram 16 stapt u uit bij de halte Emmastraat/de Lairessestraat. Per bus bereikt u deze halte met lijn 170 of 172. Als u de Emmastraat inloopt vindt u de dierenkliniek in de eerste straat rechts. Vanaf de halte is het ongeveer 3 minuten lopen naar de kliniek.

Auto

De kliniek is vanuit Amsterdam-Zuid goed te bereiken met de auto. In de Johannes Verhulststraat is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig.

Te voet of met de fiets

Door de centrale ligging komen veel van onze bezoekers uit het Willemspark, het Museumkwartier of de Apollobuurt te voet of met de fiets naar onze dierenkliniek.

Openingstijden

Voor een behandeling op afspraak kunt u elke werkdag van 08.30 uur tot 20.00 uur terecht.

Maandag:08.30 – 20.00 uur
Dinsdag:08.30 – 20.00 uur
Woensdag:08.30 – 20.00 uur
Donderdag:08.30 – 20.00 uur
Vrijdag:08.30 – 20.00 uur
Zaterdag:10.30 – 12.00 uur (open inloopspreekuur)

Dierenkliniek Vondelpark
Johannes Verhulststraat 115 hs
1071 MZ Amsterdam
info@dierenkliniekvondelpark.nl
020 662 0101

Contact

U kunt direct een afspraak inplannen of uw huisdier online registreren. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 020 662 0101 of stuur uw e-mail naar info@dierenkliniekvondelpark.nl.