De paraveterinairen

De assistentes zijn uw eerste aanspreekpunt zowel aan de telefoon als achter de balie. Alle assistentes hebben een paraveterinair diploma, hetgeen aangeeft dat ze adequaat zijn opgeleid en over de nodige kennis beschikken om u en uw huisdier van dienst te kunnen zijn.

dierenartsassistente Caitlyn Immerzeel

Caitlyn Immerzeel

Hallo allemaal! Mijn naam is Caitlyn Immerzeel en ik ben in mei 2013 afgestudeerd als paraveterinair. Ik ben direct gaan solliciteren en bij Dierenkliniek Vondelpark was het raak! Ik werd al gebeld nog voordat ik mijn diploma in handen zou krijgen, mooier kon het niet.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in werken met dieren, al zolang ik me kan herinneren. Wel dacht ik altijd dat ik het werk bij een dierenarts niet aan zou kunnen omdat je soms hele moeilijke dingen ziet waar dieren en hun eigenaar doorheen moeten. Toch ben ik een keer stage gaan lopen bij een dierenarts in Amsterdam en toen merkte ik van mezelf dat het een enorm voldaan gevoel gaf om de zieke dieren en hun bezorgde eigenaar te helpen en te steunen. Dit gevoel wilde ik nooit meer kwijt, vandaar mijn keuze voor het vak!

Ik hoop dat ik ook u te woord kan staan met advies, hulp en/of geruststelling, aan de balie of aan de telefoon.

Lees hier meer over gedragsadvies en voedingsadvies voor uw huisdier.

dierenartsassistente Anita van Putten

 

Anita van Putten

Hoi! ik ben Anita van Putten en woon samen met mijn zoon Lucas, konijnen Stoffer & Blik, en kat Guus. Na de opleiding Diermanagement heb ik vijf jaar gewerkt als dierenartsassistente in Abcoude. In die tijd heb ik een intensieve opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente in Barneveld afgerond. In oktober 2014 solliciteerde ik bij Dierenkliniek Vondelpark in mijn geboortestad Amsterdam, omdat ik toe ben aan nieuwe stap in mijn carrière. Dit heb ik hier gevonden in een praktijk met moderne diergeneeskunde, vele diagnostische mogelijkheden waardoor bijna alles onder 1 dak zit en een heel fijn team! Ik werk op maandag, woensdag en donderdag. Op deze dagen vind je mij naast bij de balie, ook in de spreekkamer. Ik help bij gewichtsverlies van dieren en begeleid katten met chronische nierziekte. Daarnaast ben ik gecertificeerd veterinair voedingsconsulente. Het mooiste van dit beroep is de combinatie om te werken met mensen en dieren. Niet alleen het begeleiden van patiënten en hun baasjes maar ook de preventie van ziekten vind ik erg leuk! Op vakantie kan ik mijn beroep niet los laten, want elk jaar ga ik mee met een groot honden sterilisatieproject in Suriname waarbij inmiddels al meer dan 2500 dieren gesteriliseerd zijn!

Groetjes Anita

Lees hier meer over voedingsadvies voor uw huisdier.

 

dierenartsassistente Nathalie Jorna

Nathalie Jorna

Hoi! Mijn naam is Nathalie Jorna. Samen met mijn vriend run ik een huishouden in Tienhoven met onze hond, 3 katten, 2 konijnen, 3 kippen en 4 schildpadden. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik een intensieve opleiding voor paraveterinair dierenartsassistente gevolgd aan het Groenhorst College in Barneveld. Aansluitend heb ik jarenlang gewerkt in een praktijk in Utrecht. Sinds november 2014 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Vondelpark op dinsdag, woensdag en donderdag. Ik vind het een hele leuke praktijk met een heel gezellig team! Daarnaast werk ik nu nog 2 dagen op de spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren. Vooral de afwisseling in het werk vind ik interessant. Ieder dier is anders en vraagt ook om een andere benadering en dat vind ik nou juist zo leuk en uitdagend. Ook het intensieve contact met de eigenaren hier in de praktijk vind ik fijn. Ik word altijd erg blij als na een behandeling het dier en baasje hier weer vrolijk en gelukkig de praktijk uit wandelen.

 

 

dierenartsassistente Kelly Buis

Kelly Buis

Hallo allemaal! Mijn naam is Kelly Buis en ik woon in Amsterdam samen met mijn ouders, broer, 2 hondjes en 2 katten.

In mei 2015 heb ik de studie Paraveterinair afgerond en sinds juni 2015 ben ik ook werkzaam bij Dierenkliniek Vondelpark op maandag, woensdag en vrijdag. Mijn laatste stage van de opleiding heb ik ook bij deze praktijk gedaan. Tijdens het afronden van mijn studie kreeg ik een telefoontje van Caitlyn en Els, helaas ging 1 van de assistentes ermee stoppen en hadden ze iemand nodig die de gaatjes kwam opvullen, zo doende kon ik na mijn studie meteen aan de slag!

Wil jij ook stagelopen bij Dierenkliniek Vondelpark? Lees hier meer over stagelopen bij Dierenkliniek Vondelpark.

Het leuke van dit beroep vind ik vooral de combinatie van het werken met mens én dier. Ik vind het zeer fijn als ik bezorgde eigenaren kan steunen en kan zien als ze na een behandeling van hun dier weer opgelucht de praktijk uit lopen. Daarnaast vind ik het ook mooi om te zien hoe een dier langzaam (of snel) weer aan het opknappen is met veel zorg en liefde!

Hopelijk tot ziens!

dierenartsassistente Fleur Visser

Fleur Visser

Mijn naam is Fleur Visser en vanaf oktober ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Vondelpark. Ik woon samen met mijn vriend en kat Kees in Amsterdam.
Sinds 2016 ben ik werkzaam als Paraveterinair. Hiervoor heb ik economie gestudeerd en een aantal jaar in de sales gewerkt. Op een gegeven moment heb ik de knoop doorgehakt en gekozen om te gaan doen waar ik gelukkig van wordt, namelijk werken met dieren. Ik heb nog geen dag spijt gehad van deze keuze. De afwisseling in het werk en de combinatie van werken met mens en dier maakt iedere dag weer bijzonder. Om dan ook nog eens bij zo’n leuke praktijk te werken als Dierenkliniek Vondelpark, maakt het helemaal af!

 

 

 

 

 

 

 

Kelly de Klerk

Hoi! Mijn naam is Kelly de Klerk en samen met mijn hondje Jade woon ik in Zandvoort. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik graag iets met dieren wilde doen en in 2010 ben ik dan ook afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente aan het Groenhorst College in Barneveld.

Na een jaar gewerkt te hebben in de reguliere praktijk heb ik de overstap gemaakt naar de Spoedkliniek in Amsterdam, waar ik nu al ruim 5,5 jaar werkzaam ben en ontzettend veel heb geleerd. De afwisseling in het werk, het voldane gevoel bij gezonde huisdieren en tevreden baasjes zorgen er nog meer voor dat ik elke dag weer met een lach naar het werk ga. Sinds eind 2015 maak ik langzaam weer de overstap naar de reguliere praktijk en vanaf november 2016 kunt u mij tegenkomen bij Dierenkliniek Vondelpark, waar ik een nieuwe uitdaging aan ga in een fijne praktijk met een leuk team.

Ik hoop u en uw huisdier dan ook naar alle tevredenheid te helpen!

Ga terug >>


Gerelateerde pagina’s en nieuwsberichten