Dierenartsen

Dierenarts Elsje Peletier

Elsje Peletier

Wie wil er nou geen dierenarts worden?! Natuurlijk wilde ik dat, net zoals heel veel andere kleine kinderen. Op dat moment besefte ik me natuurlijk nog niet wat het precies allemaal in houdt. Ik had een romantisch beeld in mijn hoofd waarin alle dieren beter werden, iedereen huilend binnen kwam en lachend weer vertrok. Ik kan u vertellen, dat beeld klopt (vaak).Mijn specialisaties liggen op het gebied van orthopedie en chirurgie. Lees meer over dierenchirurgie

Ik heb de leukste baan ter wereld! De variatie in het werk, mijn best doen om heel goed te zijn, heel veel verschillende dieren en eigenaren, midden in Amsterdam… We maken heel veel dieren beter, krijgen heel veel leuke reacties, hebben het gezellig met ons team en werken met zijn allen dagelijks aan een nog betere kliniek. Met betere zorg voor de dieren en oprechte betrokkenheid bij de eigenaren. En dat lukt! Kom snel kennismaken…

Dierenarts Esther Vamos

Esther Vamos

Ik ben Esther Vamos en in 2006 in Utrecht afgestudeerd als dierenarts. Na mijn afstuderen heb ik drie jaar in een grote praktijk  in Zuid Holland gewerkt, samen met één van de eerste tandheelkundige dierenartsen. Sinds juli 2009 ben ik met veel plezier werkzaam in onze kliniek, terug in mijn geboortestad. De kliniek kent een hele rijke historie en de meeste patiënteigenaren komen hier al jaren. Ik hou van de warme en gezellige sfeer die er heerst en ben van plan hier nog jaren te werken!

Zoals jullie onder het kopje tandheelkunde kunnen lezen, is de tandheelkunde in onze kliniek helemaal gemoderniseerd. In 2010 zijn we begonnen met het aanschaffen van de allernieuwste apparatuur om de tandheelkundige zorg op het hoogste niveau aan te bieden aan onze patiënten. De tandheelkunde is echt mijn ding, het is heel dankbaar werk omdat de meeste dieren erg opknappen van een gebitsbehandeling. Eigenaren vertellen mij vaak dat hun dier na de behandeling opeens veel beter eet en speelser is en dat ze voor de behandeling niet doorhadden hoeveel pijn hun dier eigenlijk had. Sinds 2011 ben ik bezig met een vierjarige Europese opleiding tot tandheelkundig dierenarts. De eerste drie delen heb ik achter de rug, op naar deel vier!

Naast tandheelkundig dierenarts ben ik natuurlijk ook ‘gewoon’ dierenarts en draai ik spreekuren en doe operaties. De hele dag omringd worden door lieve dieren, hun baasjes en mijn fijne collega’s, nadenken over wat een dier kan mankeren en ze uiteindelijk beter maken, een mooier beroep bestaat volgens mij niet!

Dierenarts Mijke Kruidenier

Mijke Kruidenier

Van (heel) kleins af aan, wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Op zich niet verwonderlijk, want ik ben opgegroeid met katten, konijnen en pony´s om me heen! Na vijf jaar uitgeloot te zijn, kon ik in september 2000 dan eindelijk beginnen aan mijn studie Diergeneeskunde. Sinds mijn afstuderen, heb ik op diverse dierenartsenpraktijken in het land waargenomen en zo heel wat ervaring opgedaan. Sinds oktober 2010 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Vondelpark. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en ik versterk het team voor 4 dagen per week.

Mijn interesses liggen met name op het gebied van de inwendige ziekten en kattengeneeskunde. Om helemaal up-to-date te blijven van alle huidige ontwikkelingen, volg ik heel veel nascholingen en (internationale) congressen die alleen maar over de geneeskunde van katten gaan! Altijd heel erg leerzaam en leuk om zo alle kennis in huis te hebben om alle poezen (hopelijk) van Amsterdam en wijde omgeving weer beter te kunnen maken…

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, ga lekker uit eten, dans salsa, tennis en fotografeer graag. Sinds december 2010, heb ik er een hele gezellige harige huisgenoot erbij. Hij heet Daantje. Daantje vindt het vooral heerlijk om eindeloos lang in het zonnetje te liggen slapen en te dromen over smakelijke muisjes… Ik hoop u en uw huisdieren te mogen ontmoeten in onze kliniek! Tot snel!

Dierenarts Cindy Reijne

Cindy Reijne

Al van jongs af aan heb ik allerlei dieren gehad, van eenden, konijnen, hamsters tot een eigen haan. Voor mijn omgeving was het dan ook verassing dat ik de opleiding Diergeneeskunde ging volgen. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na te hebben gewerkt in Heiloo, Purmerend en bij het MCD, werk ik nu al een aantal jaar met heel veel plezier bij Dierenkliniek Vondelpark. De goede sfeer binnen het team en de vele gezellige eigenaren spreken mij erg aan. Ik vind het elke dag weer een leuke uitdaging om samen met de eigenaren tot de beste behandeling te komen. Binnen de praktijk doe ik veel spreekuren, kleine operaties en richt ik mij met name op de echografie. En tussendoor kan ik ook nog af en toe knuffelen met puppy’s en kittens, wat een fantastisch beroep!

Zelf heb ik een lieve Golden Retriever genaamd Vino waarmee ik wekelijks gehoorzaamheidstraining doe. In mijn vrije tijd ga ik lekker met Vino joggen, naar het strand, spreek ik af met vriendinnen en tennis ik.

Ik hoop u binnenkort te zien in de praktijk!

Meer informatie over voortplanting en interne geneeskunde:


Gerelateerde pagina’s en nieuwsberichten