Diergeneeskunde

Bij Dierenkliniek Vondelpark zijn vijf dierenartsen werkzaam, elk met hun eigen kennis, kunde en specialisatie. Hierdoor zijn wij in staat om de meeste behandelingen optimaal op de praktijk uit te voeren. In enkele gevallen vergt een behandeling een specialistische aanpak en zullen wij u doorsturen naar de specialist.

Onze dierenartsen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende diergeneeskundige behandelingen, waaronder:

Online afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak met Dierenkliniek Vondelpark voor informatie, advies of een diergeneeskundige behandeling. Wij zijn zes dagen per week geopend en we hebben elke zaterdag een open inloopspreekuur.
Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Dierenkliniek Vondelpark
Johannes Verhulststraat 115 hs
1071 MZ Amsterdam
020-6620101

Openingstijden

maandag t/m vrijdag09.00 – 20.00 uur
zaterdag10.30 – 12.00 uur

Huisdier online registreren

Ook als u nog geen klant bent bij Dierenkliniek Vondelpark, kunnen onze dierenartsen u adviseren over diergeneeskunde. Registreer uw dier gemakkelijk online en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Registreer nu online

De werkwijze

Service en communicatie staan bij onze dierenartsen hoog in het vaandel. Wij zullen dan ook alles uitgebreid met u bespreken en in elke specifieke situatie de beste oplossing zoeken.

Communicatie is belangrijk. Iedereen moet zich prettig voelen bij de behandelend dierenarts. Aarzel niet om bij een volgende afspraak weer naar de dierenarts te vragen waar u een prettige ervaring mee heeft gehad.

Second opinion

Komt u met uw huisdier doorgaans bij een andere praktijk, maar wilt u weten of onze dierenartsen dezelfde diagnose stellen? Twijfel dan niet om onze ervaren dierenartsen te raadplegen. Wij nemen deze aanvragen zeer serieus en zullen hiervoor ruim de tijd nemen. Desgewenst koppelen wij na uw bezoek onze bevindingen terug naar uw eigen dierenarts.