Informatie en advies voor uw huisdier

Dierenkliniek Vondelpark bestaat uit een team van dierenartsen en gediplomeerde paraveterinairen. Daardoor hebben wij veel kennis in huis. Daarnaast werken we nauw samen met de Universiteit Utrecht, specialisten op het gebied van diergeneeskunde en verschillende diergeneeskundige bedrijven. Door coöperatie met specialisten op het gebied huisdierzorg, willen we de welzijn van dieren verbeteren. Wij zijn de samenwerking aangegaan met gedragstherapeuten, fysiotherapeuten, dierenwinkels, pensions en hondenuitlaatservices in Amsterdam en omgeving.

Dierenkliniek Vondelpark kan u informeren en adviseren over uw huisdier. Wij zijn gespecialiseerd in:

Heeft u een vraag over het gedrag van uw huisdier, of wilt u advies over de beste voeding? Bel ons op 020-6620101 of stuur een e-mail naar info@dierenkliniekvondelpark.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie en advies aanvragen

Contactgegevens

Dierenkliniek Vondelpark
Johannes Verhulststraat 115 hs
1071 MZ Amsterdam
020-6620101

Openingstijden

maandag t/m vrijdag09.00 – 20.00 uur
zaterdag10.30 – 12.00 uur

Second opinion

Indien u uw huisdier doorgaans bij een andere praktijk laat behandelen, dan is het mogelijk om een second opinion aan te vragen bij Dierenkliniek Vondelpark. Onze ervaren dierenartsen voorzien u graag van informatie en advies. Wij nemen second opinion-aanvragen zeer serieus en nemen hier ruim de tijd voor. Na uw bezoek koppelen wij onze bevindingen terug naar uw eigen dierenarts.