Nu 20% korting op Zylkene en Feliway!

11 December 2017

Vuuwerkangst!

Een veel voorkomend probleem onder huisdieren. Daarom staan bij ons de maanden november en december dan ook in het teken van dit onderwerp.

Wilt u dat uw huisdier ook prettig het nieuwe jaar in kan? Begin dan nu al met informatie inwinnen! Hoe vroeger u begint, hoe beter het resultaat namelijk is.Therapieën om minder bang te worden, of supplementen die stress verminderen, werken pas écht goed na een aantal weken.

Om u hierbij te helpen geven wij 20% korting op de diverse producten van Feliway, Zylkene en Adaptil.

Wilt u meer weten? Begin dan nu al met vragen. Ons team helpt u en uw huisdier graag!

 


Paraveterinair Caitlyn Immerzeel

13 November 2017

Hi! Mijn naam is Caitlyn, en ik ben werkzaam bij de kliniek vanaf juli 2013. Ik ben direct vanuit de opleiding aangenomen, het kon niet mooier!

Al vanaf jongs af aan zijn dieren mijn grote passie. Alles moest mee naar huis om beter te maken, tot grote frustratie op het thuisfront af en toe. De keus was daarom ook niet moeilijk, ik wilde de rest van mijn leven dieren helpen!

Nog iedere dag geniet ik hiervan! Met name honden zijn mijn grote favoriet, maar ook katten en kleiner grut sluit ik zo in mijn armen.

Naast het werk maak ik graag lange wandelingen met mijn hond Cas, of ben ik lekker thuis in Wormerveer. Stiekem ben ik best een huismus die gek is op lezen, bordspellen, mijn aquarium of muziek maken op harp of viool.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in de praktijk, tot ziens!

 


Paraveterinair Fleur Visser

13 November 2017

Dag iedereen,

Ik ben Fleur Visser en ik werk sinds oktober 2016 bij Dierenkliniek Vondelpark als Paraveterinair en Praktijkmanager. Voor deze tijd heb ik een aantal jaren in de sales en marketing gewerkt na het afronden van mijn studie economie. Op een gegeven moment heb ik de knoop doorgehakt en gekozen om te gaan doen waar ik gelukkig van word, namelijk werken met dieren. Ik ging terug in de schoolbanken en heb in juni 2016 de studie tot paraveterinair afgerond.

Ik heb nog geen dag spijt gehad van deze keuze. De afwisseling in het werk en de combinatie van werken met dier en mens maakt iedere dag weer bijzonder. Om dan ook nog eens bij zo’n leuke praktijk te werken als Dierenkliniek Vondelpark, maakt het helemaal af!


Dierenarts Laura Reifler

13 November 2017

Ik ben Laura en – zoals alle dierenartsen die ik ken- was ik vanaf jongs af aan al gek op dieren. Tijdens mijn kindertijd ben ik gelukkig volop in aanraking gekomen met dieren, wat mijn passie alleen maar heeft vergroot. Ik ben opgegroeid op het platteland van Tanzania, maar ook in Nederland heb ik gelukkig genoeg huisdieren mogen hebben. Die liefde voor dieren is sindsdien niet minder geworden. Maar het nam wel een andere vorm aan: ik wilde ze opeens beter maken! En zodoende heb ik in 2015 in Utrecht mijn dierenartsendiploma gehaald.

Dierenkliniek Vondelpark heb ik als coassistent mogen leren kennen. En wat was dat leuk! Het team is erg betrokken, kundig en behulpzaam en samen met de patiënten en hun baasjes, vormt dit de leukste werkplek die voor te stellen is. Gelukkig mocht ik na mijn eindstage blijven als dierenarts. Naast deze baan heb ik parttime in andere klinieken gewerkt. Maar uiteindelijk beviel deze kliniek mij zo goed dat ik de rest van mijn werkzaamheden heb opgezegd en hier ben gebleven. Toch blijft het buitenland soms kriebelen, dus als ik de kans krijg maak ik graag mooie reizen. In mijn vrije tijd vind ik het ook heerlijk om Amsterdam te verkennen en zo af en toe op het voetbalveld te staan. Mijn speciale interesses zijn interne geneeskunde en kattengeneeskunde. Maar al jullie harige vriendjes zijn van harte welkom.

Ik kijk er naar uit u en uw huisdier in de kliniek tegen te komen!


Dierenarts Cindy Reijne

13 November 2017

Al van jongs af aan heb ik allerlei dieren gehad, van eenden, konijnen, hamsters tot een eigen haan. Voor mijn omgeving was het dan ook geen verassing dat ik de opleiding Diergeneeskunde ging volgen. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na te hebben gewerkt in Heiloo, Purmerend en bij het MCD, werk ik nu al een aantal jaar met heel veel plezier bij Dierenkliniek Vondelpark. De goede sfeer binnen het team en de vele gezellige eigenaren spreken mij erg aan. Ik vind het elke dag weer een leuke uitdaging om samen met de eigenaren tot de beste behandeling te komen. Binnen de praktijk doe ik veel spreekuren, kleine operaties en richt ik mij met name op de echografie. En tussendoor kan ik ook nog af en toe knuffelen met puppy’s en kittens, wat een fantastisch beroep!

Zelf heb ik een lieve Golden Retriever genaamd Vino waarmee ik wekelijks gehoorzaamheidstraining doe. In mijn vrije tijd ga ik lekker met Vino joggen, naar het strand, spreek ik af met vriendinnen en tennis ik.

Ik hoop u binnenkort te zien op de praktijk!


Dierenarts Elsje Peletier

8 October 2017

Wie wil er nou geen dierenarts worden?! Natuurlijk wilde ik dat, net zoals heel veel andere kleine kinderen. Op dat moment besefte ik natuurlijk nog niet wat het precies allemaal inhoudt. Ik had een romantisch beeld in mijn hoofd waarin alle dieren beter werden, iedereen huilend binnen kwam en lachend weer vertrok. Ik kan u vertellen, dat beeld klopt (vaak). Mijn specialisaties liggen op het gebied van orthopedie en chirurgie.

Ik heb de leukste baan ter wereld! De variatie in het werk, mijn best doen om heel goed te zijn, heel veel verschillende dieren en eigenaren, midden in Amsterdam… We maken heel veel dieren beter, krijgen heel veel leuke reacties, hebben het gezellig met ons team en werken met zijn allen dagelijks aan een nog betere kliniek. Met betere zorg voor de dieren en oprechte betrokkenheid bij de eigenaren. En dat lukt! Kom snel kennismaken…


Nieuwe website!

22 September 2017

Dierenkliniek Vondelpark heeft een nieuwe website!

De laatste tijd zijn er veel verandering binnen Dierenkliniek Vondelpark. We hebben een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, de praktijk is geschilderd en ons team is weer wat uitgebreid. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij.

Onze nieuwe website is meer dan alleen een website. Er is allerlei informatie te vinden over de diverse aandoeningen bij dieren, de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde zijn er te lezen, u kunt er blogs van onze dierenartsen vinden en we hebben een echt pikbord waar u uw berichten kunt achterlaten. Maak direct online een afspraak of bestel lekker vanuit huis uw producten in onze webshop.

We willen de website zo gemakkelijk en informatief mogelijk voor u maken, dus heeft u op- of aanmerkingen laat het ons dan alstublieft weten!

Veel liefs,

Het team van Dierenkliniek Vondelpark