Paraveterinair Caitlyn Immerzeel

13 November 2017

Hi! Mijn naam is Caitlyn, en ik ben werkzaam bij de kliniek vanaf juli 2013. Ik ben direct vanuit de opleiding aangenomen, het kon niet mooier!

Al vanaf jongs af aan zijn dieren mijn grote passie. Alles moest mee naar huis om beter te maken, tot grote frustratie op het thuisfront af en toe. De keus was daarom ook niet moeilijk, ik wilde de rest van mijn leven dieren helpen!

Nog iedere dag geniet ik hiervan! Met name honden zijn mijn grote favoriet, maar ook katten en kleiner grut sluit ik zo in mijn armen.

Naast het werk maak ik graag lange wandelingen met mijn hond Cas, of ben ik lekker thuis in Wormerveer. Stiekem ben ik best een huismus die gek is op lezen, bordspellen, mijn aquarium of muziek maken op harp of viool.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in de praktijk, tot ziens!

 


Paraveterinair Fleur Visser

13 November 2017

Dag iedereen,

Ik ben Fleur Visser en ik werk sinds oktober 2016 bij Dierenkliniek Vondelpark als Paraveterinair en Praktijkmanager. Voor deze tijd heb ik een aantal jaren in de sales en marketing gewerkt na het afronden van mijn studie economie. Op een gegeven moment heb ik de knoop doorgehakt en gekozen om te gaan doen waar ik gelukkig van word, namelijk werken met dieren. Ik ging terug in de schoolbanken en heb in juni 2016 de studie tot paraveterinair afgerond.

Ik heb nog geen dag spijt gehad van deze keuze. De afwisseling in het werk en de combinatie van werken met dier en mens maakt iedere dag weer bijzonder. Om dan ook nog eens bij zo’n leuke praktijk te werken als Dierenkliniek Vondelpark, maakt het helemaal af!


Dierenarts Cindy Reijne

13 November 2017

Al van jongs af aan heb ik allerlei dieren gehad, van eenden, konijnen, hamsters tot een eigen haan. Voor mijn omgeving was het dan ook geen verassing dat ik de opleiding Diergeneeskunde ging volgen. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na te hebben gewerkt in Heiloo, Purmerend en bij het MCD, werk ik nu al een aantal jaar met heel veel plezier bij Dierenkliniek Vondelpark. De goede sfeer binnen het team en de vele gezellige eigenaren spreken mij erg aan. Ik vind het elke dag weer een leuke uitdaging om samen met de eigenaren tot de beste behandeling te komen. Binnen de praktijk doe ik veel spreekuren, kleine operaties en richt ik mij met name op de echografie. En tussendoor kan ik ook nog af en toe knuffelen met puppy’s en kittens, wat een fantastisch beroep!

Zelf heb ik een lieve Golden Retriever genaamd Vino waarmee ik wekelijks gehoorzaamheidstraining doe. In mijn vrije tijd ga ik lekker met Vino joggen, naar het strand, spreek ik af met vriendinnen en tennis ik.

Ik hoop u binnenkort te zien op de praktijk!