Paraveterinair Kelly de Klerk

22 January 2018

Hoi! Mijn naam is Kelly de Klerk en samen met mijn hondje Jade woon ik in Zandvoort. Van jongs af aan wist ik al dat ik graag iets met dieren wilde doen en in 2010 ben ik dan ook afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente aan het Groenhorst College in Barneveld.

Na een jaar gewerkt te hebben in de reguliere praktijk heb ik de overstap gemaakt naar de Spoedkliniek in Amsterdam, waar ik nu al ruim 5,5 jaar werkzaam ben en ontzettend veel heb geleerd. De afwisseling in het werk, het voldane gevoel bij gezonde huisdieren en tevreden baasjes zorgen er nog meer voor dat ik elke dag weer met een lach naar het werk ga. Sinds eind 2015 maak ik langzaam weer de overstap naar de reguliere praktijk en vanaf november 2016 kunt u mij tegenkomen bij Dierenkliniek Vondelpark, waar ik een nieuwe uitdaging ben aangegaan in een fijne praktijk met een leuk team.

Ik hoop u en uw huisdier dan ook naar alle tevredenheid te helpen!


Paraveterinair Kim Kaizer

22 January 2018

Hoi!
Ik ben Kim, sinds augustus 2017 werkzaam bij dierenkliniek Vondelpark. Ik woon samen met mijn man, twee kinderen, honden, kat en paarden in Warmenhuizen.
Na mijn opleiding tot paraveterinair op het Groenhorst College in Barneveld ben ik in meerdere praktijken werkzaam geweest en heb ik nu opgeteld zo een 17 jaar ervaring. Het leukste vind ik de diversiteit in het werk en de omgang van zowel mens als dier. Dit werk verveelt nooit.
Ik hoop jullie snel te zien bij de balie of voor advies in de spreekkamer bij de allerleukste praktijk van Nederland!