Behandelingen bij Dierenkliniek Vondelpark

Bij Dierenkliniek Vondelpark kunt u terecht met uw huisdier voor vrijwel alle mogelijk dierenartsbehandelingen. Zo voeren wij onder andere chirurgie uit, gebitsbehandelingen, echografie, dermatologie en zo verder. Daarnaast geven wij veel aandacht aan preventieve zorg, want voorkomen is beter dan genezen!

Onze werkwijze

Naast het geven van de beste zorg voor uw dier vinden wij het heel belangrijk om de ervaring voor het dier en de eigenaar zo prettig mogelijk te maken. We doen net dat stapje extra om aan uw wensen te voldoen en om ervoor te zorgen dat het gemak van het dier zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. Tijdens alle behandelingen zullen onze dierenartsen de stress bij uw huisdier zoveel mogelijk beperken. Dit doen we door ruim de tijd te nemen voor elk dier en door een ontspannen sfeer te creëren in de praktijk.

Kattenkliniek

Wij hebben een aparte ingang, wacht- en spreekkamer exclusief voor kattenbezoek. Er zullen geen honden aanwezig zijn en geen harde geluiden. De wacht- en spreekkamer zijn uitgerust met speciale “kattenparkeerplaatsen” en wij behandelen uw kat op de manier waarop hij of zij zich het prettigst voelt. Wij mogen onszelf dan ook een Cat Friendly Clinic noemen!