Vaccinatie

Bij Dierenkliniek Vondelpark kunt u terecht voor het vaccineren van uw huisdier. Dieren vertellen ons helaas niet altijd even duidelijk dat ze zich niet lekker voelen. Regelmatige controle en goede preventieve zorg zijn daarom erg belangrijk.

Het advies van Dierenkliniek Vondelpark is om uw huisdier tenminste 1 keer per jaar te laten controleren en indien nodig, ook te vaccineren. Regelmatig vaccineren is voor dieren van alle leeftijden belangrijk. Vaccinaties zijn bedoeld om besmettelijke ziekten te voorkomen of de ziekteverschijnselen na besmetting minder ernstig te maken.

Lees hier waarom vaccineren zo belangrijk is!

GEZONDHEIDSCONTROLE

Bij Dierenkliniek Vondelpark voeren wij altijd een uitgebreide gezondheidscontrole uit. Tijdens de gezondheidscontrole controleren we onder andere het gewicht, het gebit, de oren en ogen, het hart, de longen, de buik, de vacht en de nagels van uw huisdier. Het is hierdoor mogelijk om onderliggende aandoeningen, zoals bijvoorbeeld een hartruis, beginnende nierziekte of gebitsproblemen vaak al in een vroeg stadium op te sporen.

Hoe eerder een probleem bekend is, hoe beter te behandelen en hoe minder ongemak (en onvoorziene kosten) het voor uw dier en voor u als eigenaar oplevert.