Wat een rare tijd…

‘Dag lieve lezers!

Wat een gedoe he, dat virus… We zijn er helaas nog niet vanaf! Dit betekent dat ik mijn rust nog steeds niet terug heb, want ik moet helaas blijven controleren of iedereen zich wel aan de maatregelen houdt.

Ik kan je vertellen… de maatregelen zijn voor mij ook geen pretje! Mijn heerlijke stoelen zijn weg uit de wachtkamer en vervangen door een soort plastic ondingen waar je helemaal niet lekker op kunt liggen. Om het nog erger te maken, ze stinken! Ze worden namelijk de hele dag door schoongemaakt met een goedje waarvan mijn neus direct samenknijpt. Net als ik er aan gewend ben, komt er weer iemand met een doekje en moet ik er weer af. Ook staat er nu een paal met dat gekke goedje bij de deur. Iedereen die ons bezoekt moet zijn of haar handen met dit goedje insmeren. Als ze mij dan aaien, wat ik natuurlijk verwacht, ruiken die handen dus ook al zo gek. Zucht, het leven is niet makkelijk… En zij maar grappen dat het goed is voor mijn lijn.

Over de lijn gesproken.. Ja hoor, ik ben de pineut! Vanwege mijn problemen met mijn rug en heupen vinden mijn medewerkers het heel belangrijk dat ik goed op gewicht blijf. Door mijn nachtelijke avonturen waarbij ik wel eens 1 of 2 zakken voer openscheur en verober, zijn de bekende coronapondjes er bij mij toch ook wel bijgekomen. Dit betekent minder eten en meer bewegen. Heb ik net heerlijk een plekje veroverd, moet ik weer in de benen. Kom spelen met je balletje, directeur. Ga even op de weegschaal zitten, directeur. High five, directeur. Laat me je even borstelen, directeur. Het zijn schatjes, hoor, allemaal. Maar ook een directeur heeft soms rust nodig!

handen-desinfecteren

Vergeet niet dat ik nog steeds in de gaten moet houden of alles wel goed verloopt! Ik hou in de gaten of de wachtkamer niet te druk wordt, of u uw handen ontsmet, of u tevreden de kliniek verlaat, en niet te vergeten, of de snoeppotten wel goed gevuld zijn. Ook werk ik hard mee in de schoonmaak. Het is bijvoorbeeld mijn taak om te zorgen dat er geen krúímeltje snoep te vinden is op de vloer. Naja, die taak heb ik mijzelf voornamelijk toegekend. U ziet, ik heb het niet makkelijk.

Maar ondanks alle veranderingen, bijkomende taken, extra schoonmaakdiensten, zullen ik en mijn medewerkers alles op alles zetten om u, als trouwe bloglezers, te blijven helpen. Want daar gaat het om in mijn bedrijf!

Hoogachtend,

Directeur Kikker’