7 juni is het zover!

Dag lieve lezers,

Het heeft wat pootjes in de aarde gehad, maar eindelijk is het zo ver. We gaan verhuizen!

Een nieuwe praktijk, voor mij dus ook een nieuw huis. Best wel spannend! Ik heb er natuurlijk wel even voor gezorgd dat het naar mijn zin is daar.  Zo krijg ik mijn eigen artiesteningang die alleen reageert op mijn chip. Daarnaast krijg ik mijn eigen dakterras waar ik de buurt kan overzien zonder dat ik gestoord wordt door andere directeuren. De balie wordt uiteraard groot genoeg zodat ik daar op mijn post kan liggen, en jullie allemaal keurig kan begroeten zoals jullie van mij gewend zijn.

Van de verhuizing zelf krijg ik gelukkig niet zo veel mee. Ik ben heel goed in delegeren dus ik heb gezorgd dat al het werk netjes verdeeld is onder mijn werknemers. Vanwege mijn zwakke rug kan ik toch geen dozen helpen tillen, dus ik heb besloten er dat weekend lekker even tussenuit te gaan. Heerlijk naar de boerderij van assistente Kim. Hier vier ik ook altijd mijn kerst. Het is een heus 5-sterrenhotel voor drukke directeuren zoals ik. Mijn werknemers redden het wel! Ik ben natuurlijk bereikbaar in urgente gevallen, zoals het plaatsen van mijn mandjes.

Als alles op de Sophialaan klaar is en mijn bedje weer is opgemaakt, kom ik weer terug zoals het een echte directeur betaamt. Vooral de eerste dagen zal het natuurlijk voor iedereen een beetje wennen zijn, dus het is mijn taak om iedereen bij te staan en te begeleiden. Ik zal zorgen dat iedereen weet waar de belangrijkste dingen te vinden zijn (denk aan snoepjes, voer, speelmuisjes en mandjes). Daarnaast ga ik natuurlijk ook zorgen dat jullie je allemaal snel thuis voelen in het nieuwe pand. Het wordt prachtig, let maar op!

Voor velen van jullie zal het erg gek zijn dat we naar een ander pand gaan. We zitten al op de Johannes Verhulststraat sinds 1928, en velen van jullie komen hier dan ook al jaren. Maar Dierenkliniek Vondelpark blijft Dierenkliniek Vondelpark. Er verandert niets aan de warme sfeer die jullie van ons gewend zijn, geen zorgen!

Wat wel veranderd is dat we op onze nieuwe praktijk deuren hebben die goed sluiten, waar voldoende ruimte en rust is voor onze patiënten, waar geen steile trappen zijn, waar mijn werknemers niet meer door de spreekkamer hoeven te lopen waar uw huisdier geholpen wordt en waar we kunnen werken volgens de eisen van deze tijd. Waar ik als kat helemaal trots op ben, is dat wij een aparte ingang, en wacht- en spreekkamer voor katten krijgen. Honden zijn leuk, hoor, maar bij de dokter hebben wij liever rust om ons heen!

De definitieve verhuisdatum is vrijdag 7 juni. Deze dag zijn wij alleen geopend voor spoedgevallen. Zaterdag 8 juni zijn wij helemaal gesloten. Dinsdag 11 juni staan wij op onze reguliere openingstijden weer voor jullie klaar.

Hopelijk zie ik jullie snel op de Sophialaan!

Liefs,

Kikker