Ik ben Esther Vamos en in 2006 in Utrecht afgestudeerd als dierenarts. Na mijn afstuderen heb ik drie jaar in een grote praktijk  in Zuid Holland gewerkt, samen met één van de eerste tandheelkundige dierenartsen. Sinds juli 2009 ben ik met veel plezier werkzaam in onze kliniek, terug in mijn geboortestad. De kliniek kent een heel rijke historie en de meeste patiënteigenaren komen hier al jaren. Ik hou van de warme en gezellige sfeer die er heerst en ben van plan hier nog jaren te werken!

Zoals jullie onder het kopje Gebitsbehandelingen kunnen lezen, is de tandheelkunde in onze kliniek helemaal gemoderniseerd. In 2010 zijn we begonnen met het aanschaffen van de allernieuwste apparatuur om de tandheelkundige zorg op het hoogste niveau aan te bieden aan onze patiënten. De tandheelkunde is echt mijn ding, het is heel dankbaar werk omdat de meeste dieren erg opknappen van een gebitsbehandeling. Eigenaren vertellen mij vaak dat hun dier na de behandeling opeens veel beter eet en speelser is en dat ze voor de behandeling niet doorhadden hoeveel pijn hun dier eigenlijk had. Sinds 2011 ben ik bezig met een vierjarige Europese opleiding tot tandheelkundig dierenarts. De eerste drie delen heb ik achter de rug, op naar deel vier!

Naast tandheelkundig dierenarts ben ik natuurlijk ook ‘gewoon’ dierenarts en draai ik spreekuren en doe ik operaties. De hele dag omringd worden door lieve dieren, hun baasjes en mijn fijne collega’s, nadenken over wat een dier kan mankeren en ze uiteindelijk beter maken, een mooier beroep bestaat volgens mij niet!