Van (heel) kleins af aan, wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Op zich niet verwonderlijk, want ik ben opgegroeid met katten, konijnen en pony’s om me heen! Na vijf jaar uitgeloot te zijn, kon ik in september 2000 dan eindelijk beginnen aan mijn studie Diergeneeskunde. Sinds mijn afstuderen, heb ik op diverse dierenartsenpraktijken in het land waargenomen en zo heel wat ervaring opgedaan. Sinds oktober 2010 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Vondelpark. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en ik versterk het team voor 4 dagen per week.

Mijn interesses liggen met name op het gebied van de inwendige ziekten en kattengeneeskunde. Om helemaal up-to-date te blijven van alle huidige ontwikkelingen, volg ik heel veel nascholingen en (internationale) congressen die alleen maar over de geneeskunde van katten gaan! Altijd heel erg leerzaam en leuk om zo alle kennis in huis te hebben om alle poezen (hopelijk) van Amsterdam en wijde omgeving weer beter te kunnen maken…

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, ga lekker uit eten, dans salsa, tennis en fotografeer graag. Sinds december 2010, heb ik er een hele gezellige harige huisgenoot erbij. Hij heet Daantje. Daantje vindt het vooral heerlijk om eindeloos lang in het zonnetje te liggen slapen en te dromen over smakelijke muisjes… Ik hoop u en uw huisdieren te mogen ontmoeten in onze kliniek, tot snel!