Het zorgplan van Dierenkliniek Vondelpark

Registreer hier voor ons Happy Pet Health Plan en profiteer van veel kortingen en gemak!

Bij Dierenkliniek Vondelpark zijn we ervan overtuigd dat voorkomen beter is dan genezen. Dieren laten nou eenmaal niet altijd even goed zien hoe ze zich voelen en of er iets aan de hand is. Hoe eerder eventuele problemen worden gesignaleerd, hoe beter te behandelen, hoe minder ongemak voor uw huisdier en hoe lager de kosten vaak zijn. Preventieve zorg en regelmatige controles zijn daarbij dus van groot belang.

Daarom hebben wij speciaal voor u het Happy Pet Health Plan ontwikkeld! Profiteer van het gemak en de uitgebreide kortingen die het plan u biedt.

Voordelen van het Happy Pet Health Plan

  • Uw huisdier krijgt de beste zorg! Voor Premium Plan leden zijn alle consulten zelfs gratis!
  • Korting tot wel €350,- per jaar (op consulten, voeding en behandelingen)
  • Alle preventieve zorg inbegrepen (wij gebruiken uiteraard de modernste producten)
  • Overzichtelijk behandelplan voor uw dier
  • Maandelijks gespreide kosten

Door deel te nemen aan ons Happy Pet Health Plan, bespaart u een aanzienlijk bedrag per jaar. Daarnaast ontvangt u van ons een herinnering als het weer nodig is om uw dier te behandelen en krijgt u op onze overige verrichtingen 10% tot 50% korting! Daarbij kunt u als Happy Pet Health Plan lid, profiteren van aantrekkelijke acties gedurende het hele jaar.

Hoe werkt het?

Binnen het Happy Pet Health Plan hebben wij twee pakketten voor u samengesteld, namelijk het Active Plan en het Premium Plan. In beide pakketten zit alle preventieve zorg die uw dier nodig heeft. Het Premium Plan biedt u hiernaast ook het gehele jaar door onbeperkt gratis consulten, een jaarlijks bloedonderzoek en hogere kortingen op diverse verrichtingen. Daarnaast hebben wij ook een plan speciaal voor puppy’s en kittens aangezien zij meer zorg nodig hebben dan de volwassen hond en kat.

Er wordt door ons een bescheiden bedrag per maand afgeschreven en daarvoor ontvangt uw huisdier alle preventieve zorg die het nodig heeft. Als u ervoor kiest om het jaarbedrag in 1x te betalen krijgt u nog eens 2% korting extra.

Bekijk de pakketten:

Het Happy Pet Health Plan is geen verzekering!

Ons Happy Pet Health Plan is niet te verwarren met een dierenverzekering. Een verzekering is voor de momenten dat uw dier plotseling iets overkomt. Ons Happy Pet Health Plan is een preventief zorgplan en zorgt ervoor dat uw dier zijn hele leven lang verzekerd is van de meest optimale routinebehandelingen tegen een aantrekkelijk tarief.
Bent u op zoek naar een huisdierenverzekering? Kijk dan hier om uit te zoeken welke verzekering voor u het meest geschikt is.

Heeft u nog vragen over het plan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!