De beste zorg voor uw hond

Iedere hond verdient de beste zorg. De trouwe viervoeter is net als de mens gevoelig voor een aantal aandoeningen en is daarom gebaat bij een regelmatige controle. Bij Dierenkliniek Vondelpark bieden wij specialistische zorg voor uw huisdier. U kunt onder andere bij ons terecht voor het chippen van uw hond, vaccinatie & gezondheidscontrole, castratie en sterilisatie, gebitsbehandelingen, puberconsult en behandeling van parasieten.

U bent zowel doordeweeks als op zaterdag welkom voor een controle of behandeling van uw hond. Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 20:00 uur.
Zaterdag: 10:00 – 13:00 uur.
U kunt via onze website snel en eenvoudig online een afspraak maken of u online registreren als nieuwe klant. Uiteraard zijn wij tijdens openingstijden ook telefonisch bereikbaar op 020 662 0101 voor vragen of het maken van een afspraak.

Maak nu een afspraak

Het Happy Pet Health Plan

Bij Dierenkliniek Vondelpark zijn we ervan overtuigd dat voorkomen beter is dan genezen. Dieren laten nou eenmaal niet altijd even goed zien hoe ze zich voelen en of er iets aan de hand is. Hoe eerder eventuele problemen worden gesignaleerd, hoe beter te behandelen, hoe minder ongemak voor uw huisdier en hoe lager de kosten vaak zijn. Preventieve zorg en regelmatige controles zijn daarbij dus van groot belang.

Daarom hebben wij speciaal voor uw hond het Happy Pet Health Plan ontwikkeld! U kunt hierbij kiezen tussen het Active Pakket en het Premium Pakket. Profiteer van het gemak en de uitgebreide kortingen die het plan u biedt.

Veel voorkomende aandoeningen bij honden

Wij voorzien u graag van de nodige medische informatie zodat u aandoeningen bij uw hond weer te signaleren, te voorkomen of te genezen. Op de volgende pagina leest u meer over een aantal veel voorkomende aandoeningen. Natuurlijk staan onze dierenartsen en assistenten altijd klaar mocht u aanvullende vragen hebben.