De beste zorg voor uw kat

Amsterdam kent duizenden katten die onze liefde en zorg nodig hebben. Bij Dierenkliniek Vondelpark zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van deze geliefde huisdieren. Ons ervaren team biedt diverse behandelingen aan, zoals het chippen van uw kat, castratie & sterilisatie, vaccinatie & gezondheidscontrole, de behandeling tegen parasieten en controle en behandelen van het gebit.

Cat Friendly Clinic Gold

Team Vondelpark doet er alles aan om het dierenartsenbezoek voor uw kat zo ontspannen mogelijk te maken. Wij vinden: een ontspannen kat, is goud waard! Zo is de bovenetage van ons pand geheel aan katten gewijd. Daar bevindt zich een -van honden gescheiden- wachtkamer, spreekkamer en opname mogelijkheid. Wij doen er alles aan om de bovenverdieping zo rustig mogelijk te houden, met zo min mogelijk ‘vieze’ hondengeurtjes, veel Feliway en soms zelfs een rustgevend kattenmuziekje. De wacht- en spreekkamers zijn uitgerust met speciale ‘kattenparkeerplaatsen’ en ons team is extra opgeleid om uw kat tijdens de behandeling en/of opname zo min mogelijk stress te bezorgen. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij een Cat Friendly Clinic zijn, bekroond met het Golden Level Certificaat van de International Society of Feline Medicine.

U maakt online eenvoudig een afspraak voor een behandeling van uw kat via ons online afsprakensysteem. Het is daarnaast ook mogelijk om u online als nieuwe klant aan te melden. Voor vragen, een afspraak of een aanmelding zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 020 662 0101 tijdens onze openingstijden.
Maak nu een afspraak

Het Happy Pet Health Plan

Omdat voorkomen beter dan genezen is, bieden wij het Happy Pet Health Plan aan. Dit pakket bestaat uit preventieve controles en zorg voor uw kat, waaronder chippen en vlooienbestrijding. Naast het feit dat uw kat de zorg krijgt die hij verdient, geniet u ook nog eens van flinke kortingen. U heeft de keuze tussen het Active Pakket en het Premium Pakket.

Veel voorkomende aandoeningen bij katten

Dierenkliniek Vondelpark biedt hulp bij een groot aantal aandoeningen en ziektes. Als dierenkenners en -liefhebbers informeren wij u graag zo goed mogelijk over de ziektes, aandoeningen en problemen waar uw kat mee te maken kan krijgen, zodat u zelf de nodige preventieve maatregelen kunt nemen. Op deze pagina leest u meer over de meest voorkomende aandoeningen bij katten.

Overige informatie

U vindt op onze website ook diverse informatie en tips voor uw kat. Zo geven wij u informatie  over de voeding en het gewicht, wat u moet weten als uw kat mee gaat op reis, hoe u urine moet opvangen en hoe u bijvoorbeeld het beste kunt zorgen voor uw oudere kat.