De beste zorg voor uw kat

Amsterdam kent duizenden katten die onze liefde en zorg nodig hebben. Bij Dierenkliniek Vondelpark zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van deze geliefde huisdieren. Ons ervaren team biedt diverse behandelingen aan, zoals het chippen van uw kat, castratie & sterilisatie, vaccinatie & gezondheidscontrole, de behandeling tegen parasieten en controle en behandelen van het gebit.

Omdat elk soort huisdier anders is en daarom zorg op maat nodig heeft, hebben wij behandeluren exclusief voor katten. Tijdens deze uren doen wij er alles aan om het bezoek zo aangenaam en stressvrij mogelijk voor uw kat te maken: speciale ‘kattenparkeerplaatsen,’ geen harde geluiden en geen hondenlucht. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij een Cat Friendly Clinic zijn, bekroond met het Silver Level Certificaat van de International Society of Feline Medicine.

De behandeluren speciaal voor katten zijn op:

Maandag: 13:30 – 15:00 uur.
Donderdag: 11:00 – 12:00 uur.

U bent met uw kat uiteraard ook welkom tijdens onze andere uren. Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag:       08:30 – 20:00 uur.
Zaterdag:                            10:00 – 13:00 uur.

U maakt online eenvoudig een afspraak voor een behandeling van uw kat via ons afsprakenformulier. Het is daarnaast ook mogelijk om u online als nieuwe klant aan te melden. Voor vragen, een afspraak of een aanmelding zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 020 662 0101 tijdens onze openingstijden.
Maak nu een afspraak

Het Happy Pet Health Plan

Omdat voorkomen beter dan genezen is, bieden wij het Happy Pet Health Plan aan. Dit pakket bestaat uit preventieve controles en zorg voor uw kat, waaronder chippen en vlooienbestrijding. Naast het feit dat uw kat de zorg krijgt die hij verdient, geniet u ook nog eens van flinke kortingen. U heeft de keuze tussen het Active Pakket en het Premium Pakket.

Veel voorkomende aandoeningen bij katten

Dierenkliniek Vondelpark biedt hulp bij een groot aantal aandoeningen en ziektes. Als dierenkenners en -liefhebbers informeren wij u graag zo goed mogelijk over de ziektes, aandoeningen en problemen waar uw kat mee te maken kan krijgen, zodat u zelf de nodige preventieve maatregelen kunt nemen. Op deze pagina leest u meer over de meest voorkomende aandoeningen bij katten.

Overige informatie

Voor meer tips over het gewicht en de voeding van uw kater, poes of kitten en de stappen die u moet ondernemen als u op reis gaat met uw kat, kunt u terecht op de volgende pagina’s: