Cat Friendly Clinic – GOLD

Wij zijn apetrots! Dierenkliniek Vondelpark is namelijk de eerste en enige kliniek in Amsterdam die de status Cat Friendly Clinic Gold heeft behaald!

cat friendly clinicTeam Vondelpark doet er alles aan om het dierenartsenbezoek voor uw kat zo ontspannen mogelijk te maken. Wij vinden: een ontspannen kat, is goud waard! Zo is de bovenetage van ons pand geheel aan katten gewijd. Daar bevindt zich een -van honden gescheiden- wachtkamer, spreekkamer en opname mogelijkheid. Wij doen er alles aan om de bovenverdieping zo rustig mogelijk te houden, met zo min mogelijk ‘vieze’ hondengeurtjes, veel Feliway en soms zelfs een rustgevend kattenmuziekje. De wacht- en spreekkamers zijn uitgerust met speciale ‘kattenparkeerplaatsen’ en ons team is extra opgeleid om uw kat tijdens de behandeling en/of opname zo min mogelijk stress te bezorgen.

Op onze website vindt u meer informatie over de kattenkliniek, de Cat Advocate, de tarieven, de openingstijden, welke katten hiervoor in aanmerking komen en praktische informatie over het houden en hanteren van katten.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u gebruik maken van onze speciale spreek- en wachtkamer voor katten? Geef dit telefonisch of per e-mail door aan onze assistente.
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over de Kattenkliniek? Dierenartsen Mariana of Miriam (Cat Advocates) helpen u graag verder.

cat friendly clinic