Hoi allemaal,

Graag zou ik mij willen voorstellen; mijn naam is Mariska Wals. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair bij Groenhorst College, dat tegenwoordig Aeres Barneveld heet.

Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt heb ik eindelijk de stap durven maken om toch hetgeen te gaan doen waar mijn passie ligt, namelijk paraveterinair. Tijdens mijn opleiding heb ik erg veel leuke stages mogen lopen. Tijdens die stages wist ik al gauw dat dit echt hetgeen was wat ik graag doe. Na mijn stages heb ik bij een dierenkliniek gewerkt in Tiel. Wat ik mooi vind aan het beroep, is dat je met een team er alles aan doet om eigenaar en dier beiden blij naar huis te laten gaan.

Momenteel woon ik in Amsterdam samen met mijn vriend en twee katten Rhonin en Kyno. Ik ben altijd al een ontzettende dierenvriend geweest. Zo heb ik van kleins af aan paard gereden en was ik altijd te vinden op de manege. Mijn vader kweet zebravinken. Daardoor nam ik altijd alle gewonde vogeltjes mee naar huis om ze daar te verzorgen. Verder ben ik ook opgegroeid met katten om mij heen.

Ik hoop u te ontmoeten in Dierenkliniek Vondelpark!