Dierenartsen

Elsje Peletier

Wie wilt er nou geen dierenarts worden?! Natuurlijk wilde ik dat, net zoals heel veel andere kleine kinderen… (lees meer)

Cindy Reijne

Al van jongs af aan heb ik allerlei dieren gehad, van eenden, konijnen, hamsters tot een eigen haan. Voor… (lees meer)

Laura Reifler

Ik ben Laura en – zoals alle dierenartsen die ik ken- was ik vanaf jongs af aan al gek op dieren. Tijdens mijn… (lees meer)

Nirita Brand

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi iedereen! Ik ben Nirita Brand en ik ben net lid geworden van het geweldige team van Dierenkliniek Vondelpark… (lees meer)

Babette Ravensbergen

 

 

 

 

 

 

 

 

Als kind had ik al vroeg interesse in de medische wereld en was ik een grote dierenvriend. Het was dan ook geen… (lees meer)

Loes de Nies

dierenarts Heemstede

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Loes en samen met mijn man, dochter, hond en 4 cavia’s woon ik in Amstelveen. Om de beestenboel nog… (lees meer)

Fleur Knaap

Dierenarts Heemstede

 

 

 

 

 

 

 

Dag allemaal, ik ben Fleur Knaap en ik werk sinds juli 2019 bij Dierenkliniek Vondelpark. De reden voor mij om… (lees meer)

 

 

Assistentes

Caitlyn Immerzeel

assistente-caitlyn

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Caitlyn Immerzeel en ik ben in mei 2013 afgestudeerd als paraveterinair. Ik ben… (lees meer)

Fleur Visser

Ik ben Fleur Visser en ik werk sinds oktober 2016 bij Dierenkliniek Vondelpark als Paraveterinair en Praktijkmanager. Voor deze tijd… (lees meer)

Kelly de Klerk

Hoi! Mijn naam is Kelly de Klerk en samen met mijn hondje Jade woon ik in Zandvoort. Vanaf jongs af aan wist ik al… (lees meer)

Joy Zonneveld

Hi iedereen! Ik ben Joy Zonneveld en ik kom uit Heemskerk. Van kleins af aan ben ik altijd al gek van dieren… (lees meer)

Lotte Gunter

dierenarts heemstede

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi allemaal, Ik ben Lotte en ik werk sinds oktober 2019 bij Dierenkliek Vondelpark. In de zomer van 2018 ben ik afgestudeerd… (lees meer)

Marieke Drieling

assistent marieke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag allemaal! Mijn naam is Marieke Drieling en ik ben in 2012 afgestudeerd als paraveterinair aan het Clusius College in Alkmaar. Ik woon… (lees meer)