Dierenartsen

 

Elsje Peletier

Wie wilt er nou geen dierenarts worden?! Natuurlijk wilde ik dat, net zoals heel veel andere kleine kinderen… (lees meer)

Cindy Reijne

Al van jongs af aan heb ik allerlei dieren gehad, van eenden, konijnen, hamsters tot een eigen haan. Voor… (lees meer)

Laura Reifler

Ik ben Laura en – zoals alle dierenartsen die ik ken- was ik vanaf jongs af aan al gek op dieren. Tijdens mijn… (lees meer)

Nirita Brand

 

 

 

 

 

 

 

Hoi iedereen! Ik ben Nirita Brand en ik ben net lid geworden van het geweldige team van Dierenkliniek Vondelpark… (lees meer)

Babette Ravensbergen

 

 

 

 

 

 

 

 

Als kind had ik al vroeg interesse in de medische wereld en was ik een grote dierenvriend. Het was dan ook geen… (lees meer)

Assistentes

Caitlyn Immerzeel

Hallo allemaal! Mijn naam is Caitlyn Immerzeel en ik ben in mei 2013 afgestudeerd als paraveterinair. Ik ben… (lees meer)

Kelly Buis

Hallo allemaal! Mijn naam is Kelly Buis en ik woon in Amsterdam samen met mijn ouders, broer, 2 hondjes en… (lees meer)

Fleur Visser

Mijn naam is Fleur Visser en sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Vondelpark. Ik woon samen… (lees meer)

Kelly de Klerk

Hoi! Mijn naam is Kelly de Klerk en samen met mijn hondje Jade woon ik in Zandvoort. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik… (lees meer)

Kim Keizer

Hoi ik ben Kim, sinds augustus 2017 werkzaam bij dierenkliniek Vondelpark. Ik woon samen met mijn man, twee kinderen… (lees meer)

Joy Zonneveld

Hi iedereen! Ik ben Joy Zonneveld en ik kom uit Heemskerk. Van kleins af aan ben ik altijd al gek van dieren, daarom ben ik gestart… (lees meer)