Vacature paraveterinair

Wij hebben een topper nodig in ons groeiende en gezellige team! Ben jij die ambitieuze paraveterinair die bij ons wil komen werken?

Over onze dierenkliniek

Wij zijn een dierenkliniek met twee vestigingen, één in Amsterdam (Dierenkliniek Vondelpark) en één in Heemstede (Dierenkliniek Spaarne). In het bruisende hart van Amsterdam-Zuid, op een prachtige locatie is Dierenkliniek Vondelpark gevestigd. Dierenkliniek Vondelpark is de oudste praktijk van Amsterdam, maar dat is er niet aan af te zien: we hebben een ruime en moderne praktijk met een warme huiselijke uitstraling. Ieder dier voelt zich er meteen thuis. Eind 2019 is ons zusje in Heemstede geopend. Dierenkliniek Spaarne borduurt voort op de expertise van ons ervaren team, en heeft in korte tijd een goede naam en trouwe klantengroep neer weten te zetten.

Wij zijn een dierenkliniek voor hoogwaardige diergeneeskunde die aansluit bij de wensen van huisdier eigenaren. Zo wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur, handelen wij met kennis van de laatste (internationale) inzichten in diergeneeskunde en streven wij naar het beperken van het gebruik van antibiotica. We opereren veel en voeren tandheelkunde uit op hoog niveau. Dit alles doen wij met een gezonde dosis humor en sensitiviteit. Ons hechte en diverse team is de basis van ons succes, zowel op professioneel vlak als qua werksfeer.

“Wij geloven in vrolijkheid, openheid en eerlijkheid – zowel onderling als in contact met diereigenaren. Wij houden ontwikkelingen nauwlettend bij en werken vanuit het principe dat preventieve zorg beter is dan curatieve zorg”, Elsje Peletier – eigenaresse en dierenarts.

Vacature: paraveterinair

Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar een ambitieuze, zelfstandige, klantvriendelijke en leergierige paraveterinair met gevoel voor humor, die een mooie stap in zijn of haar carrière wil maken. Je moet een echte teamplayer zijn en stevig in jouw schoenen staan. Onze klanten zijn divers en komen van over de hele wereld; een goede beheersing van de Engelse taal is een pré. We rouleren ons team over beide vestigingen.

Je wordt onderdeel van een supergezellig team met 10 dierenartsen en 14 paraveterinairen (+ co-assistenten en stagiaires). We bieden op beide praktijken zowel eerste- als tweedelijnszorg. Dit betekent dat het drukke praktijken zijn met veel diverse werkzaamheden. We hebben een bijzondere klantenkring, veel nascholingsmogelijkheden, de vrijheid om goede ideeën te realiseren en eventueel zelfs je eigen consulten te draaien. Verder bieden wij ons team de mogelijkheid zich te specialiseren op een thema naar keuze: zo hebben wij specialisten op het gebied van kattengeneeskunde, dermatologie, tandheelkunde, chirurgie, voeding of gedrag. In goed overleg is er voor ieder wat wils mogelijk, zo ook voor jou. Betaling boven CAO. En….. onze spoeddiensten worden opgevangen door het Medisch Centrum voor Dieren en Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam.

Lijkt je dit wat? Reageer dan snel!

Stuur je CV en motivatie naar Fleur Visser via administratie@dierenkliniekvondelpark.nl of bel naar 020-6620101.